Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Beryl

Gylden beryl åbner og aktiverer både krone- og solar plexus-chakraerne, hvilket giver mulighed for syntese mellem intellektet og spiritualitet og inducerer et "klogt" intellekt.  Læs mere
"Der findes kun to måder at leve livet på.
Den ene er, som om ingenting er et mirakel.
Den anden er, som om alting er et mirakel."Albert Einstein
Beryl krystalliserer som prismatiske krystaller, som til tider er stribet og til tider afsluttet med små pyramidelignende ansigter. Formerne af beryl inkluderer akvamarin, bixbit, smaragd, gosenit, heliodor, morganit og gylden (eller gul) beryl.

Gylden beryl repræsenterer renhed i alle aspekter af alle væsener. Det giver mulighed for initiativ og uafhængighed i tanke og handling. Det understøtter også individets potentiale og indfører vejledning fra kilden til alt liv.

Gylden beryl stimulerer aktivitet, tilpasningsevne og vitalitet. Det siges at have været en af stenene, der blev brugt i ypperstepræstens brystplade.

Gylden beryl kan også bruges til at give indsigt i ceremonielle magi-ritualer. Det fremmer viljen til at lykkes, selv når modet svigter, og bidrager til færdiggørelsesprocessen. Budskabet om gylden beryl er, at der ikke er nogen hindring i nogen situation, som tillid og overbevisning ikke kan løse; der er kun behov for at sikre, at man forbliver åben for og ikke har trukket sig tilbage fra løsningen. Gylden beryl er tidligere blevet brugt til behandling af forstyrrelser i hjertet og rygsøjlen.

Gylden beryl vibrerer med tallet: 1.
Astrologisk stjernetegn: Løve

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om brasilianit.dk

brasilianit.dk er en informationsside hvor viden om brasilianit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis brasilianit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb brasilianit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at brasilianit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe brasilianit direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser